Rólunk

Bertáné Vas Alexandra – fotós

A fotózás mindig is az életem része volt, fényképezőgép nélkül sehová sem mentem, de komolyabban csak néhány éve foglalkozom vele páromnak köszönhetően. Az esküvőfotózás nagyon megtetszett, mert így folyton láthatom a szebbnél szebb menyasszonyokat, a gyönyörű virágcsokraikat, a dekorációikat, az őszinte érzelmeket az arcokon, azt a boldogságot, amely a nagy napot körülveszi. Ezt semmiért sem hagynám ki!!! Egy-egy fotózás alkalmával kiélhetem a kreativitásomat, hiszen úgyis megtaláljuk azt, ami nektek a legjobban áll! Igyekszünk a rátok legjellemzőbb mozdulatokat, gesztusokat lefotózni, mert egy jól elkapott pillanat visszaadja az esemény hangulatát, egy fotó, ami mesél helyettetek is! A célunk az, hogy egy ilyen elkapott pillanatot visszanézve megrohanjanak az emlékek. Hiszen ez a lényeg! Ezért is csináljuk ezt az egészet!

Berta Gábor – fotós

A fotográfia nagyon közel áll hozzám. Az évek során jó pár területen megfordultam, de a kedvenceim mégis az esküvői fotózások. Hogy miért szeretem? A válasz egyszerű: azért mert ez az egyetlen nap, amikor mindenki félreteszi a gondjait, problémáit, és osztozik az ifjú pár örömében. Ez az őszinteség napja, amikor az emberek levetik a zord világ felé mutatott maszkot, és mindenki arcára kiülnek az őszinte érzelmek. Azért is szeretem a fotózás ezen műfaját, mert nincs két egyforma esküvő, minden felkérés újabb és újabb kihívást tartogat a számunkra.

A mindennapokban egy párt alkotunk, tökéletes az összhang közöttünk, fél szavakból is megértjük egymást, ami nagyban megkönnyíti a közös munkát. Természetesen nem vagyunk egyformák, ami a képeinken is meglátszódik, hiszen más fontos egy nőnek és más fontos egy férfinak. Ez megrendelőink számára jó hír, hiszen változatos képsorozatokat kapnak!

Ha tetszenek a képeink, és szimpatikusak vagyunk számotokra, ne habozzatok, kérjetek ajánlatot még ma!

Kövessetek minket közösségi oldalakon is!

Facebook: https://www.facebook.com/BertaGaborPhotography/
Instagram: https://www.instagram.com/bertagabor_/