Ha stílusunk elnyerte tetszésed,  olvasd el, hogy eddigi megrendelőink milyen véleménnyel voltak rólunk. Ha maradtak benned kérdések, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

 • “Drága Alexandra és Gábor! Leírhatatlanul hálásak vagyunk a munkátokért! Furcsa ezt leírni, mert egyikünk se érezte, hogy Ti a nagy napunkon dolgoztok, ezt csak a kész fotókon láttuk meg. Előtte, a nagy napon, és utána is, végtelen türelmet, precizitást, kedvességet tanúsítottatok, így inkább barátként gondolunk rátok, mintsem szolgáltatóként. Ezt hálásan köszönjük nektek. A munkátok pedig fantasztikus! Minden erőtökkel próbáltátok elkapni azt a sok mozzanatot, azt a sok érzést, amit szerettünk volna, és sikerült is! A képeink olyanok lettek, amilyenek mi vagyunk, rólunk mesélnek, a szerelmünk tökéletes lenyomata. A szertartás megörökítése ebben a műfajban talán a legnehezebb, hogy jól visszaadja a csodát, amit átélünk, de az is sikerült. Köszönjük a kreatív fotózáson való türelmeteket, hogy kívánságainkat sorra teljesítettétek. Ezerszer néztük vissza már a képeket és biztosak vagyunk benne, hogy még legalább ennyiszer fogjuk, gyerekekkel, unokákkal…. Ár-érték arányban egyszerűen verhetetlenek vagytok. Köszönjük!”
  Kynthia és Dénes
  -
  Budapest
 • “Nagyon örülünk, hogy Alexandrát és Gábort választottuk az esküvőnk megörökítésére. Hihetetlen felkészült, profi páros. A varrókészlet az alapfelszereléshez tartozik. A fotózások remek hangulatban teltek. Rengeteg segítséget és tanácsot kaptunk tőlük már az esküvői előkészületek alatt és a nagy napon is. Az elkészült gyönyörű képek szinte már csak hab volt a tortán! Nagyon köszönjük!”
  Réka és Isti
  -
  Szigetszentmiklós
 • “Nagyon jó döntésnek bizonyult, hogy Titeket kértünk fel életünk egyik legfontosabb napjának megörökítésére. Nem számítottunk ilyen fantasztikus végeredményre, köszönjük szépen Nektek!  Nagy segítség volt (Gábor profizmusa mellett), hogy párjának, Alexandrának is köszönhetően, jó hangulatban telt a fotózás. Segítőkészségeteknek és közvetlenségeteknek hála rengeteg jó kép született. Nagyon meg vagyunk elégedve a munkátokkal, mindenkinek szívből tudjuk ajánlani.”
  Ildikó és Tamás
  -
  Monor
 • "StarOfService oldalon keresztül találtunk rá Gáborékra. Pozitív véleményeket olvastuk róluk és az áraik is rendkívül meggyőzőek voltak. Nem bàntuk meg döntèsünket, jó hangulatban telt a jegyes fotózàs ès a kreatív fotózàs is. Segítettek feloldódni ès jól instruàltak pózok felvètelère. Rugalmasak ès segítőkèszek voltak, mèg tortadíszítèsben is közreműködtek Az elkèszült kèpeket gyorsan megkaptuk, meg vagyunk elègedve velük teljes mèrtèkben. Ajànljani tudjuk őket minden kedves pàrnak."
  Noémi és Máté
  -
  Ózd
 • "Kedves Alexandra és Gábor! Az esküvőnk időpontja előtt kb. egy évvel kötöttük meg a szerződést. Az akkor megbeszélt részleteket a Nagy naphoz kapcsolódóan, úgy tartottátok, mintha előtte való nap egyeztettük volna. Az első találkozás alkalmával is úgy éreztük magunkat mintha ezer éve ismernénk egymást. Nagyon szimpatikus pár voltatok és vagytok számunkra. A jegyes fotózás is nagyon jól sikerült. Minden párnak csak ajánlani tudjuk. Kreativitásból jeleskedtetek. Ti voltatok az egyetlen olyan „szolgáltató” akikben egy picit sem csalódtunk. A képek nagyon jók lettek. A slideshow igazi történet lett, imádjuk. Reméljük nem túlzunk azzal ha nem szolgáltatóként, hanem barátként tekintünk rátok. Köszönjük nektek, hogy ti voltatok az esküvői fotósaink."
  Gabica és Tomi
  -
  Bárna
 • “Kedves Alexandra és Gábor! Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk! Az esküvőnk napján fontosnak tartottuk azt, hogy a készülődéstől a buli kezdetéig velünk legyetek. Mindezt tettétek, úgy mintha ott se lettetek volna! A képeket visszanézve mégis minden fontos pillanatunkat megörökítettétek, melyeket örömmel nézegetünk azóta is! A képek pontosan visszaadják azokat az érzéseket, amiket mi átéltünk a Nagy napunkon! A kreatív fotózás jó hangulatban telt, segítőkészek és rugalmasak voltatok! Szívből köszönjük a munkátokat és bátran ajánlunk másoknak is Titeket! Minden jót kívánunk a közös életetekhez! “
  Brigi és Szilárd
  -
  Vácduka
 • “Kedves Szandi és Gábor! Már a jegyes fotózáskor sem csalódtunk, de ezek a képek… Nagyon örülünk, hogy összehozott veletek a sors, gyönyörűek a képek, az összes pillanat, amit mi meg akartunk örökíteni, hogy sok év múlva is átélhessük a nagy napot, Ti mind rögzítettétek! Nagyon köszönünk Nektek mindent! A sok türelmet (mert tudom, hogy szükség volt rá ), a jó tanácsokat és hogy úgy alakítottátok a dolgokat az elejétől fogva, mintha már évek óta ismernénk egymást, baráti volt a légkör, így mi is el tudtuk magunkat engedni. Szuper csapat vagytok Ti ketten és ha egyszer (reméljük hamarosan) babafotózásra szeretnénk benevezni, biztosan hozzátok fordulunk újra! :)”
  Orsi és Gergő
  -
  Tiszafüred
 • “Kedves Alexandra és Gábor, ezúton is még egyszer szeretnénk megköszönni a remek munkát amit végeztetek. Mind a jegyes-és kreatív fotózáson sokat segített nekünk, hogy lazák és nyitottak voltatok, ezáltal mi is hamarabb el tudtunk lazulni. Az esküvőnk napján pedig nem ,,csak mint fotós” voltatok jelen. Igyekeztetek Ti is mindent megtenni, hogy a napunk olyan szuper legyen, amilyen aztán lett is. Akár csak egy megnyugtató pillantással is, vagy pedig a többi szolgáltatóval való együttműködésre is gondolva. Pár hét múlva pedig amikor megkaptuk a képeket, tudtuk jól döntöttünk, hogy Titeket választottunk, mert sikerült minden olyan pillanatot megörökíteni, ami lényeges volt vagy érzelmes, vagy éppen vicces. Mindezt úgy, hogy szinte észre sem lehetett venni, hogy ott vagytok, de mégis minden lényeges esemény és pillanat meg lett örökítve, profi minőségben, amiért nagyon hálásak vagyunk! Ma sem választanánk mást, csak Titeket!! Reméljük, hogy lesz alkalmunk újra együtt ,,dolgozni” Köszönjük!! :)”
  Edina és tamás
  -
  Szügy
 • “Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk a nagy nap megörökítésére! A fotózás remek hangulatban telt, Alexandra és Gábor tökéletesen kiegészítik egymást. Alexandra kezdettől fogva feloldotta a hangulatot, ötletes beállításokat javasolt, valamint figyelt a részletekre, ruha, haj, és a kiegészítők igazgatására. Gábor pedig gondos beállításokat követően, profi módon lövöldözte a képek százait :). 13 órán keresztül fáradhatatlan lelkesedéssel, folyamatosan fényképeztek, ennek megfelelően a lagziból is rengeteg, remek hangulatú partyfotó készült. A képeket az esküvő után a megígért határidőn belül kézhez is kaptuk. Nagyon egyedi és stílusos lett a gravírozott, fadobozos pendrive, a tartalma pedig mindenkinek elnyerte tetszését. Mindenkinek bátran ajánlunk benneteket, köszönjük a lelkiismeretes munkátokat!”
  Dóri és Peti
  -
  Jászberény
 • “Nagyon örülünk, hogy Titeket választottunk esküvőnk megörökítésére. A kreatív fotózás teljesen oldott hangulatban zajlott, pedig már nagyon izgultunk a nap hátralevő része miatt. A képek szuperek lettek, mindenkinek nagyon tetszettek. Külön köszönet Alexandrának, hogy mindenre fel volt készülve és hogy mellette nem lehet nem mosolyogni. Kitartást és jó egészséget kívánunk a további munkátokhoz és sok boldogságot a közös életetekhez!”
  Gina és Robi
  -
  Salgótarján