GYIK – Mi az a jegyes fotózás?

A mai napon elindítjuk a GYIK (Gyakran Ismételt Kérdések) sorozatunkat. Az elmúlt évek alatt összegyűjtöttük azokat a kérdéseket, amik felmerültek a megrendelőinkben. A sorozat első része: Mi az a jegyes fotózás (E-session)?

Munkánk során már nagyon sokszor találkoztunk ezzel a kérdéssel. “Mi az a jegyes fotózás?” Mi azért szoktunk hozzá ragaszkodni (és adjuk ajándékba, esküvői csomagjaink mellé!), mert a fotózás közben megismerjük a párjainkat, kitapasztaljuk, hogy milyen pózok állnak nekik jól és így már az esküvő napján sokkal gördülékenyebben megy a fotózás. Az évek során azt tapasztaltuk, hogy azon párjainkról, akik részt vettek a jegyes fotózáson, az esküvő napján sokkal jobb képek születnek.

Munkánk során az esetek 85%-ban hétköznapi emberekkel dolgozunk, akiknek a többségük még nem vett részt fotózáson, vagy egyszerűen az elmondásuk szerint nem fotogének. Ezért is javasoljuk nektek az E-sessiont. Ilyenkor ti is jobban megismertek minket, szokjátok a kamera közelségét, és az esküvő napján egy okkal kevesebb lesz az idegeskedésre.

Ha minket választotok, akkor a Jegyes fotózás kapcsán sem kell aggódnotok, hiszen a fotózás előtt minden megrendelőt megajándékozunk egy 10 oldalas tájékoztató füzettel, amiben leírjuk, hogyan kell felkészülni az E-session-re (hogyan válasz időpontot, ruhát, kiegészítőt, helyszínt stb.).

Tippek a fotók felhasználására:

  • a fotók remekül mutatnak a meghívókon,
  • közösségi oldalakon, ezekkel a képekkel tudathatjátok ismerőseitekkel, hogy hamarosan összekötitek az életeteket,
  • egyre többször látjuk lagzikon, hogy az ifjú pár vetítést tart a násznépnek a gyerekkori képekből, itt remekül mutatnak zárásként a jegyes fotózáson készült közös fotók,
  • mostanában egyre népszerűbb a lagzikon az emlékkönyv, amiben a jegyes fotóitok szerepelhetnek, és a mellettük lévő üres oldalakra a vendégek beírhatják jókívánságaikat, ami örök emlék marad számotokra,
  • és végezetül a köszönő ajándékhoz is felhasználhatjátok egy-egy, jól sikerült fotótokat (pl.: hűtőmágnes).

Tetszenek a képeink, és szeretnétek részt venni egy vidám hangulatú fotózáson kérjetek ajánlatot még ma!