52/7. hét

Az 52 hetes kivívás aktuális témája: A másik hobbim. Sok párunk kérdezte már, hogy mivel töltöm a szabadidőmet, erre mindig azt válaszolom, hogy fényképezéssel. Ilyenkor mindig mosolyogva átfogalmazzák a kérdést: “… mit csinálsz, mikor nem fotózol? Mi a másik hobbid?”. Ezen a héten ez is kiderül!

A fotózáson kívül három hobbim van. Az első a makettezés/modellezés. Már kisgyerekkoromban beleszerettem az autókba, kevesen tudják, de már óvodában is autó volt a jelem. Ez a szerelem azóta sem múlt el. Mivel már a harmadik és a hatodik héten is szerepelt a gyűjteményem egy-egy darabja a képeimen, így most ezt a hobbit átugrom, hiszen a kihívás elején megfogadtam, hogy mindig más témában fotózom.

Másik hobbim a Freestyle Foci. Tavaly nyáron kezdtem el. Szívesen töltöm vele a szabad időmet. Remek mozgás, feszültség levezetés és segít az összpontosítás gyakorlásába. Sajnos a ramaty idő miatt, ezt is passzolnom kellett.

A harmadik hobbim, aminek a hideg téli estéken szoktam hódolni, az nem más, mint az olvasás. Általában a szakirodalmakat bújom, hiszen a fotózás azon szakmák egyike, ahol nem elég az alapok elsajátítása, a fényképésznek folyamatosan fejlesztenie kell önmagát. Így született meg a kihívás hetedik fotója: